Spring naar content

HEDENDAAGSE INTERIEURINRICHTING SINDS 1974

“De trend voor interieurdesign is nu overwegend – misschien zelfs volledig – hedendaags”

Dominique Rigo

LOB_9896

Modern ontwerp

Dominique Rigo, architect van opleiding, werd al snel geboeid door de (r)evolutie op het vlak van interieur- en meubelontwerp in de vroege jaren ’70. Sindsdien heeft hij niet alleen bijgedragen aan de steile opgang van modern meubeldesign in België, maar ook aan het succes van de hedendaagse interieurinrichting. Zijn talent kwam in het bijzonder tot uiting in zijn opeenvolgende Brusselse winkels en in zijn hedendaagse interieurprojecten sinds 1974.

Het bedrijf

Dominique Rigo heeft altijd de voorkeur gegeven aan een vorm van moderniteit die ruimte biedt aan comfort en functionaliteit, eerder dan trendy, modegevoelige of zotte grillen. Functionaliteit, vorm, comfort, kwaliteit en duurzaamheid blijven de codewoorden voor alle interieurprojecten van de onderneming… van Brussel tot Luik, van Genève tot Genua, van Londen tot New York…

FAMILIEBEDRIJF

Vandaag beheert het trio van vader Dominique en twee dochters een onderneming voor binnenhuisinrichting met een team van zeven interieurarchitecten en 1 showroom met moderne meubelontwerpen die samen de grootste en meest uitgebreide collectie in Brussel bieden.

De stijl van Rigo zou je kunnen omschrijven als hedendaags, maar zonder minimalistisch te zijn, met een duidelijke voorkeur voor Italiaanse en Scandinavische meubelen en designiconen uit de voorbije eeuw. Meerdere modellen zijn al die tijd deel blijven uitmaken van de aangeboden selecties en zijn ondertussen uitgegroeid tot designklassiekers.

Charlotte Rigo, de tweede dochter, vervoegde de onderneming in 1995, meteen na haar studies interieur. Zij voegde een nieuwe dynamiek toe en haar verfrissende kijk op interieurprojecten wordt weerspiegeld in de evolutie van de selectie en de presentatie van de producten in de showrooms. De jongste dochter, Mélanie Rigo, kwam in 2012 voor het bedrijf werken en ziet toe op het imago en de communicatie.

PROFESSIONEEL ADVIES OP HET VLAK VAN INTERIEURDESIGN

De onderneming biedt een veelomvattende service op het vlak van interieurdesign. Het team kan indien gewenst instaan voor het volledige proces, te beginnen bij de opmaak van professionele plannen voor het zoeken van de beste oplossingen voor elke individuele woning of ieder kantoor. De medewerkers hebben een schat aan ervaring op het vlak van planning, het maken van tekeningen, zowel schetsen als CAD, waardoor ze projecten van A tot Z kunnen begeleiden.

Onze diensten

Het team van Dominique Rigo werkt regelmatig samen met vooraanstaande architecten en designers voor het inrichten en decoreren van uiteenlopende prestigieuze residentiële en commerciële projecten, zowel in Brussel, buiten de hoofdstad als in het buitenland.

Met een indrukwekkende selectie hedendaags meubilair en bijna 40 jaar ervaring binnen de sector staat Dominique Rigo niet enkel voor een ruime keuze en goed advies, maar ook voor sterke relaties en een stevige samenwerking met leveranciers en meerdere vooraanstaande architecten uit het Brusselse. Maar bovenal kunnen hij en zijn team voortbouwen op een schat aan ervaring binnen een brede waaier van interieurprojecten.

Huwelijkslijst

Maak uw huwelijkslijst aan bij Dominique Rigo, krijg persoonlijk advies en vind uw droommeubilair.
U kan kiezen uit een brede selectie merken, van een Nomon klok tot een Poliform bed of een Vitra Elefant.
Dominique Rigo biedt u een uitgebreid gamma designmeubelen en -objecten aan en helpt u uw eerste liefdesnest vorm te geven !

Contacteer ons via: info@dominiquerigo.be

 Studiebureau

Dominique Rigo is een studiebureau dat een doordachte aanpak voorstelt en plannen uitwerkt om de beste oplossing voor uw « home » en « office » project te vinden.

 Samenwerking

Vooraanstaande architecten en designers doen regelmatig beroep op ons voor de inrichting van prestigieuze projecten, zowel residentieel als commercieel.

 Dienst na verkoop

Ons team onderhoudt uw meubels na aankoop: herstellingen en aanpassingen (ook herstoffering) aan alle bij ons gekochte meubilair.

Collecties

Showroom

Dominique Rigo biedt het beste in design aan. Meer dan 3500 m² tentoonstellingsruimte, verdeeld over 3 verdiepingen, om het meubilair in een "loft"-sfeer te ontdekken. U vindt er de ruimste keuze aan internationale collecties en heruitgaven van grote designklassiekers, kantoormeubilair, tuinmeubilair, keukens, ... Bijna 60 merken worden aangeboden.

210 rue de Stalle – 1180 Uccle

+32 2 649 95 94
info@dominiquerigo.be

Open van dinsdag tot zaterdag
van 10.00 uur tot 18.30 uur

Dominique Rigo

210 rue de Stalle – 1180 Uccle

+32 2 649 95 94
info@dominiquerigo.be

Open van dinsdag tot zaterdag
van 10.00 uur tot 18.30 uur

Volg ons

Newsletter

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please check the required field.
Something went wrong. Please check your entries and try again.